De " algemene verordening gegevensbescherming " (AVG) wordt effectief van kracht op 25 mei 2018.

De AVG vervangt de vorige Europese richtlijn gegevensbescherming en nationale wetgeving en heeft tot doel de beveiliging en beveiliging te verbeteren Bescherming van persoonsgegevens in de EU.

Estaaanvragen.org verwelkomt de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming. Het succes van onze website is gebaseerd op het vertrouwen van onze klanten, medewerkers en andere belanghebbenden dat wij kwaliteit van wereldklasse kunnen leveren.

Dit omvat ook de veiligheid van de naleving van de gegevensbeschermingsregels

Estaaanvragen.org is niet alleen verplicht om te voldoen aan nationale en internationale privacyregels, maar handelt ook door dezelfde normen, processen en procedures toe te passen in overeenstemming met onze partnersites in een coherente en alomvattende manier.

Daarbij zorgen we voor de transparantie, voorspelbaarheid en consistentie die onze stakeholders van ons verwachten. Fysieke veiligheid en milieuveiligheid Als een vertrouwde website, richten we ons holistisch op de fysieke beveiliging en de milieugevendheid van de datacenters die uw informatie verzamelen op basis van wederzijdse informatie.

Vertrouwen

Geen verwerking van persoonlijke klantengegevens Wij verwerken geen persoonlijke gegevens namens de klant en hebben geen toegang tot persoonlijke gegevens in de systemen van onze partners (persoonlijke klantgegevens).

Bovendien kan Estaaanvragen.org de verwerking van persoonlijke klantinformatie in de datasystemen van onze partners niet volgen. Anonimisering van uw gegevens Wij anonimiseren uw marketinggegevens via het proces van Data-pseudonimisering met betrekking tot de volgende systemen:

  • Google Analytics (inclusief demografische gegevens) , gedrags- en remarketinggegevens)
  • Google Tag Manager
  • Google Search Console (voorheen bekend als Google Webmaster Tools)
  • YouTube (een divisie van Google Inc.)
  • Facebook (analyse en pixel)
  • CrazyEgg
  • Mouseflow.com
  • Zendesk
  • Fresh Chat

De exploitant van Google-producten en YouTube is Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Verenigde Staten. Verdere informatie en de van toepassing zijnde gegevensbeschermingsbepalingen van Google kunnen worden opgehaald via https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/.

Om de anonimisering via Google Analytics te garanderen, gebruikt de controller de toepassing '_gat. _anonymizeIp'.

De werkmaatschappij van Facebook is Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten. Als een persoon buiten de Verenigde Staten of Canada woont, is de controller de Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland. De richtlijn voor gegevensbescherming, gepubliceerd door Facebook, die beschikbaar is op https://facebook.com/about/privacy/, biedt informatie over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonlijke gegevens door Facebook.

De exploitant van CrazyEgg is Crazy Egg, Inc. 16220 E. Ridgeview Lane, La Mirada, CA 90638, Verenigde Staten. Verdere informatie en de toepasselijke gegevensbeschermingsbepalingen van CrazyEgg kunnen worden teruggevonden op https://www.crazyegg.com/privacy.

De werkmaatschappij van Zendesk is Zendesk, Inc., 1019 Market St, San Francisco, CA 94103, Verenigde Staten. Verdere informatie en de toepasselijke gegevensbeschermingsbepalingen van Zendesk kunnen worden teruggevonden onder https://www.zendesk.co.uk/company/customers-partners/privacy-policy/.

De werkmaatschappij van Fresh Chat is Freshworks Inc. 1250 Bayhill Drive, Suite 315, San Bruno, CA 94066, Verenigde Staten. Verdere informatie en de toepasselijke gegevensbeschermingsbepalingen van Fresh Chat kunnen worden teruggevonden op https://www.freshworks.com/privacy/.

De werkmaatschappij van Mouseflow is Mouseflow, ApS Flaesketorvet 68, 1711 Kopenhagen, Denemarken. Verdere informatie en de van toepassing zijnde gegevensbeschermingsbepalingen van Mouseflow kunnen worden teruggevonden onder https://mouseflow.com/privacy/.

AVG-implementatie

Aangezien we al een hoog niveau van beveiligings- en gegevensbeschermingsmaatregelen hebben geïmplementeerd, zullen we de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming uiterlijk op 25 mei 2018 holistisch hebben geïmplementeerd. Dit omvat alle vereiste beleidslijnen, processen en procedures.

Opslagduur

We bewaren en bewaren uw persoonlijke marketinginformatie om onze diensten voortdurend te verbeteren, tenzij u anders verzoekt.

Jou rechten

Als u ervoor kiest om uw toestemming voor de opslag, behandeling en het gebruik van persoonlijke gegevens in te trekken, of als uw gegevens onnauwkeurig worden, zullen wij uw gegevens verwijderen, corrigeren of blokkeren in overeenstemming met de wettelijke bepalingen. We beantwoorden graag al uw vragen over het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw persoonlijke gegevens, evenals het corrigeren, blokkeren of verwijderen ervan. Neem contact met ons op via info@estaaanvragen.org.